Nintendo 3DS och ZnT

Nu kommer snart Nintendo 3DS ut på marknaden. Ska bli riktigt spännande att skaffa själv. =) Verkar bli roliga spel till den också~~ Hoppas nästa generation Pokémon kommer till denna också, men det lär det ju göra. Ahh, coolt. *____*  *se fram emot*



 

Sen har jag sett klart på en anime som heter Zero no Tsukaima. Den är på 3 säsonger, och även om jag blev lite små besviken på den tredje säsongen som inte alls var lika bra, så är det något jag starkt rekommenderar till dom som gillar anime, lite ecchi och sött. :]


Flytt~!

Nu har jag äntligen hittat hit till blogg.se =) Har använt mig en del av Livejournal innan, men jag känner att jag vill skriva lite på svenska nu och lämnat LJ åt sidan. Layouten ska väl också bytas ut här senare när jag kommit på någon snygg design som jag vill använda.

~~~~

Nåväl.
Jag och pojkvännen (Kent) är på väg ifrån dystra Falun ned till Göteborg. Vi flyttar nu på fredag och så börjar jag jobba på mitt nya jobb redan på måndag! Det ska bli spännande och roligt, men jag måste erkänna att jag är riktigt nervös redan nu. ^.^; Jobbet i sig är väl inte speciellt spännande (Telefonförsäljare), men att få träffa nya människor är ju alltid skoj.

Lägenhet är med andra ord så gott som tom nu och det känns lite sorgligt. .__. Men så måste det bli ibland. Känns ändå skönt att få en mycket större lägenhet än den vi bor i nu! Hela 20kvm större och ett rum till. Den ni!




Här har vi lilla Alpha (vår 3åriga rottweiler) som sitter på en stol i tomma vardagsrummet och funderar över vart den sköna fåtöljen har tagit vägen! ..Vi lånade nämligen en sådan av Kents pappa medan vi bott i den här lägenheten.

RSS 2.0