Det var ett tag sen

Jag har minst sagt varit inaktiv ett tag. Jag vet faktiskt inte varför, men jag antar att jag bara tappade lusten för bloggandet ett tag.
Nu är jag alla fall tillbaka igen. :)

Vad har hänt sen sist? Inte mycket egentligen. Mitt liv flyter på som vanligt, mer eller mindre.
Ska börja plugga en historiakurs som börjar nu på onsdag och som ska hålla på i ett år. Detta ska jag läsa på GU (Göteborgs universitet), i väntan på att få läsa något jag verkligen vill och har lust med. Är fortfarande kluven och vet inte riktigt vad jag vill bli.

----


Anywho. För inte så länge sedan så började jag och sambon att titta på en anime som heter Hikaru no Go. Dom flesta har nog hört talas om denna, då den är allt annat än ny men vi är väl lite sena av oss helt enkelt.

För er som inte vet vad den handlar om, så kan jag säga lite snabbt att den handlar om en ung pojk vid namn Shindou Hikaru som hittar ett gammalt go-bord på sin farfars vind, och som är besatt av en gospelande ande.
Anden, som för övrigt heter Sai, spelar Go genom att använda Hikaru, precis som han gjort med den forna Go-spelaren Shusaku.
Men Hikaru inser snart att han vill spela Go själv och bestämmer sig för att jaga sin rival genom Go-världen.

Självklart har man blivit "frälst" av detta gammla klassiska kinesiska brädspel och börjat gå till Göteborgs Goklubb, som har öppet varje onsdag mellan 18.00-22.00.
Det är riktigt roligt kan jag lova! Så alla som är lite intresserade borde försöka ta sig till en lokal Goklubb och prova på. :) Annars kan ni bara logga in som Gäst på http://gokgs.com och prova, men jag skulle säga att det är roligare IRL.

RSS 2.0