Ilomilo!

Måste säga att det är det sötaste jag spelat på riktigt länge! Till alla dom som äger en Xbox360 kan jag bara säga att det är värt det! Storyn är också riktigt söt ;__; Började nästan gråta (kan ju också vara för att jag är trött, men den är söt!)

Ååååh. Ska spela det mer i morgon eller så. Är alldeles för trött för ett pussel-spel nu T_T

Super Marioväskan <3

Min nya skolväska har anlänt, whoohoo! Tyckte verkligen att det var dags med en ny väska då den andra var så sliten och ledsen, så då blev det att shoppa lite på ebay. <3 Rymlig och fin var den också



Har även köpt en massa andra saker känns det som. o__o Så fort man får in pengar så spenderas det till höger och vänster.
Har köpt en ny soffa som kommer i morgon, ett Raichu gosedjur (Banpresto DX UFO 2009) som är väldigt ovanlig och finns inte att köpa i affär, så jag har fått köpa den av en annan som sålde den. :3 $84 vilket är väldigt billigt. Den brukar gå för $100 + frakt annars. Vilket kap! o__O (Bilder kommer på både Raichu och soffan när dom kommer hit, hoho)
Sen har jag köpt Ilumino och Axel&Pixel till Xbox360 och även lite skolsaker så som pennfodral och batterier till min förbaskade miniräknare.

Nå väl. Känns bra att ha allt gjort. Nu ska det bara köpas en matta till vardagsrummet och ett litet nytt vardagsrumsbord så känns allt mycket fräschare. =) IKEA nästa!
(Och nej, jag är inte rik. Har bara fått pengar/lån av CSN och lite av lönen sen förra året. xD)

Maria Holic!

Har tittat klart på Maria Holic. En väldigt underlig anime om en lesbisk tjej som börjar i en flickskola för att hitta sin stora kärlek precis som hennes mamma hittade hennes pappa i den skolan (hennes pappa var lärare). Den första, jättesöta, tjejen hon stöter på visar sig dock vara en cross-dressing boy som kan göra om sin röst väldigt bra och ser precis ut som en tjej.

När jag började titta på den så visste jag inte riktigt om jag tyckte om den eller om den bara var dålig. Den var så konstig. Men när jag gav fler avsnitt en chans så fastnade jag i den istället xD Så nu vill jag se mer istället, haha.


Surströmming i all ära! Är dock inte förvånad att något svenskt tas upp i animen. Det är i och för sig inte så vanligt i en anime vad jag vet, men det tas upp ganska många gånger i film och så, så varför inte? xD


Och lite tvspel också!



Over and out~!

God vinterklapp!

Yahoooo!


Trotts att julen är slut så fick jag en sen julklapp av Kent på posten =D (eller en vinterklapp, som han kallade den <3). Jag fick Pokémon tre-filmen på DVD (hade bara på VHS innan) och pokémon mangan volym 2 och 3 (plus ett par supersköna och mjuka strumpor) i julklapp av honom innan, men denna fanns helt enkelt inte i lager till julafton.

Jag samlar på pokémon saker och vill ju gärna ha alla filmerna, spelen, volymerna av mangan, mjukisdjur och andra samlarsaker. Kan lägga upp några bilder på hela min samling någon dag så ni får se. Har en del att visa upp trotts allt. :3


För övrigt måste jag säga att jag är väldigt besviken på "Blackandwhitesubs" som subbar dom nya japanska pokemonavsnitten! Det har kommit ut två avsnitt i japan, men dom har inte blivit subbade än. Så jag misstänker att antingen är dom väldigt lata eller så har dom gett upp. Jag hoppas på det första. .__. Kan ju inte direkt se en "raw" eftersom jag inte kan japanska över huvudtaget.

Pang pang

Första dagen i skolan idag, men jag är trött som en åsna. För att jag ska kunna fungera på morgonen över huvudtaget så måste jag ha rutiner som jag följer till punkt och pricka, annars går det inte!
I morse såg det ut såhär;
07.30 - Vakna, ge hunden mat och äta frukost
08.30 - Gå ut med hunden
09.15 - Kommer in med hunden och fixar det sista
09.44 - Spårvagnen går
09.50 - Byter till en annan spårvagn som går till skolan
10.10 - Framme

Det tar ett tag för mig att komma in i det också, men när jag väl gör det så kommer det inte kännas jobbigt längre. =3 Hade ju liknande rutiner på gymnasiet och så fungerade fin fint!

Känns som att det kommer vara en hel del att göra i Biologin dock! Prov, labbar, rapporter, uppgifter, utflykter och seminarium! Men jag tycker ändå att biologi är himla roligt, så det kanske inte blir så jobbigt som jag tror nu i början!

~


Har börjat spela Resident Evil 5 men Kent nu alla fall! Vi har ju haft spelet hemma ganska länge, men av någon anledning har jag inte velat spela det själv. Men nu när vi äntligen har två handkontroller hemma så är det bara att tuta och köra! (Dessutom älskar jag att få nya achievements, hehe)
Tycker att spelet är väldigt roligt såhär långt och jag ångrar inte att jag började spela det heller. :3 Klarade även ut Battle field: Bad company för någon dag sedan och det var också ett sånt där typiskt spel som jag aldrig trodde att jag skulle börja spela. Så fel man kan ha!

För den som bryr sig och har en xbox360 själv får gärna lägga till mig; Beckie6
Lite mer friends säger man ju inte nej till. n__~

Pokémon överallt!

Sitter mitt i natten och funderar på vad jag ska hitta på. Är sugen på att spela någonting men TVn är upptagen av Kent som spelar Metal gear Solid 4 och dessutom är det för sent. Borde börja vända på dygnet nu!

Har i alla fall beställt Pokémon White från videogamesplus.ca, så skickas det hem till mig när det väl anländer till nordamerika i vår. Hade ju kunnat beställa den japanska versionen av spelet, men eftersom jag inte kan japanska så blir det svårt att förstå spelet över huvudtaget. :/ Och det vill man ju.


Skulle vilja ha Pokémon Black också, och eftersom Kent inte vill köpa den versionen av spelet (som han gjort dom andra gångerna; alltså att vi köp en varsin version) så får jag väl köpa båda två då. >_o Men det får bli en senare fråga. Ska spela white först och främst alla fall. :3

~~


Hittade även en bild på min gamla bilddagbok. Ett "diplom" som jag fick när jag hade hittat alla Pokémon i pokémon pearl. :3 Totalt finns det 493 pokémon i det spelet och jag har lyckats fånga allihopa. Fick lite hjälp av en kompis med några legendariska och några starters, men annars gjorde jag hela jobbet själv! Puh.
Totalt har jag spelat över 260 timmar. Inte illa!

Fram med penna och sudd igen!

God jul, gott nytt år, god fortsättning och allt det där!

Tänk att man skapar en blogg, skriver två inlägg och sen lämnar man den nästan för att dö i flera månader! Men, det finns en god anledning till det (typ).
Dels så har jag varit riktigt lat och inte orkat (jag ska inte fly från sanningen), men sen har det varit mycket med flytt från Falun till Göteborg. Sen har jag börjat på ett nytt jobb, slutat på jobbet då det inte var något för mig och tja... varit allmänt stressad.

Men nu så!
Jag ska försöka hålla igång bloggen så gott som möjligt. =)

Nästa vecka ska jag börja studera igen alla fall. Ska bli riktigt skönt och slippa tänka på jobbsökande och annat strunt. Att plugga är verkligen det enda jag vet och kan, så det vill jag fortsätta med tills jag kan utbilda mig till något jag verkligen vill jobba med.
Det ska i alla fall pluggas basår. Detta innebär Matte C + D, Kemi, Fysik och Biologi A + B. Inte mina favoritämnen kanske, men jag är peppad och tror (av någon anledning) att det kommer gå bra. =)



All kurslitteratur för vårterminen är köpt, så nu slipper jag tänka på det alla fall. Känns himla trevligt.

RSS 2.0